Известие

Collapse
No announcement yet.

Слушате ли mp3

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от em4o1 Покажи съобщение
    Ясна е работата... Ще се налага да отскоча до Иван Вазов !
    При тебе адаш това, което са ти го направили предполагам е по същия начин запоено А т.к. има още някои неща, с които още не съм се справил и искам да видя дали ще мога да го направя по-добре, най-хубаво изчакай да видим какво ще стане при мен и после ако всичко е наред ще направим и твойта
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
      При тебе адаш това, което са ти го направили предполагам е по същия начин запоено А т.к. има още някои неща, с които още не съм се справил и искам да видя дали ще мога да го направя по-добре, най-хубаво изчакай да видим какво ще стане при мен и после ако всичко е наред ще направим и твойта
      Да не би да отвориш ИЦС и да се закачиш директно към аудио канал на касетката ? ще и на мен ми стана доста интересно
      Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

Първоначално публикувано от Christweil Покажи съобщение
        Да не би да отвориш ИЦС и да се закачиш директно към аудио канал на касетката ? ще и на мен ми стана доста интересно
        Да, просто запояваш след четеца на касетката и се губи шума

Comment

Да, просто запояваш след четеца на касетката и се губи шума
          А наистина ли е като AUX качество или е "по добро" качество от касетката ?? щото спецялно на касетка по принцип има разни филтри за ниски и високи честоти.
          Или просто чак след филтрите се закачиш ??
          Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

Приятелю.. недей да се дразниш толкова Утре ще направя снимки на разглобения ICS, който имам и ще обясня
            Луд ли си, казах го на майтап.. чакам снимките с нетърпение ) И ако можеш да кажеш какви материали/кабели ни трябват за запояване като го пишеш.. ще ти пратя една бира по еконт
            Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
            Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Адаш, при всички положения ще изчакам да видя какъв ще е крайният резултат, защото както знаеш имам за сега не лошо решение с трансмитера. Но като му дам повече пауър и почва да прекъсва и за това ще ми е интересно какво ще се получи от твоя експеримент. А и съвсем наскоро си взех телефон с 16 Гб памет, където ще побера доста музичка.....
              AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

Първоначално публикувано от em4o1 Покажи съобщение
                Адаш, при всички положения ще изчакам да видя какъв ще е крайният резултат, защото както знаеш имам за сега не лошо решение с трансмитера. Но като му дам повече пауър и почва да прекъсва и за това ще ми е интересно какво ще се получи от твоя експеримент. А и съвсем наскоро си взех телефон с 16 Гб памет, където ще побера доста музичка.....
                Аз понеже нямах време днес, а утре цял ден ще почивам ще си поиграя Ако не забравя може да направя и снимки

Comment

Аз понеже нямах време днес, а утре цял ден ще почивам ще си поиграя Ако не забравя може да направя и снимки
                  Хайде бре колега, утре мина
                  Alfa Romeo 166 2.4 jtd 1999

Comment

Първоначално публикувано от todorgg Покажи съобщение
                    Явно целия подфорум тръпне в очакване да се разкрие мистерията, която ни тормози години наред!!
                    Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

31.05.10 г.
                      Утре ще направя снимки на разглобения ICS, който имам и ще обясня
                      02.06.10 г.
                      Първоначално публикувано от todorgg Покажи съобщение

Само приказки или ще действаш??
                      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

mp3

Някой може ли да ми каже къде мога да намеря този пласмасов преходник за касетофон който се слага на мястото на жабката в-ху таблото

Comment

"Loudlinc" това е истината за Алфа 166,перфектно качество и напълно приемлива цена, вече е монтиран на мойта красавица и работи перфектно. Цялата процедура отне точно 15мин. и 370лв. (който има окабеляване за чейнджър в багажника цената е 320лв.)
                          Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 11.11.2001г.

Comment

Първоначално публикувано от choochoo Покажи съобщение
                            "Loudlinc" това е истината за Алфа 166,перфектно качество и напълно приемлива цена, вече е монтиран на мойта красавица и работи перфектно. Цялата процедура отне точно 15мин. и 370лв. (който има окабеляване за чейнджър в багажника цената е 320лв.)
                            Ще съм ти много благодарен, ако поясниш какво са ти монтирали, как, къде, телефони и отзиви за качество на звука???

Едниственото, което искам е да си освободя запалката от трансмитер и да слушам качествено музика!!!
                            ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
                            ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
                            Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
                            Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

ха и аз горя от желание за това
                              Alfa 147 JTD+ & Alfa 159 JTD +

Comment

Колеги, въпросния "Лоудлинк" ми го пставиха пичовете който го внасят в България, за повече информация, сайта им е bgcaraudio.com адресът е гр.София бул.Черни връх Н:67. Колкото до качеството, то е уникално като на нормален CD-плеар и се командва от ICS както заводския плеар, от друга страна устройството е голямо колкото кутия от цигари, и работи с SD-карта памет до 2GB. Правят се 6-папки (толкова разпознава ICS) cd01 cd02 cd03 и т.н, като всяка събира по 99-песни. Надявам се да съм бил полезен на всички които имат желание да си поставят това устройство. Успех и приятно кефене на качественя звук колеги !!!!!
                                Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 11.11.2001г.

Comment

Working...
                                X